Novice

Sejem Gast Expo 2017

POS Elektronček je od 01. 02. do 04. 02. 2017 sodeloval na 11. mednarodnem sejmu  GAST Expo Ljubljana 2017.
Predstavili smo naše produkte PRESTIGE za hotele, restavracije, bare in nove module, ki še dodatno  pripomorejo k učinkovitejšemu poslovanju v gostinstvu (modul za brezgotovinsko plačevanje na brezkontakni zapestnici ali karti znotraj bazenskih kompleksov ali smučišč, izdelavo inventure preko Android aplikacije POS Elektronček, ki je povezana s tehtnico, brezgotovinsko plačevanje z moneto) in mobilno blagajno na pametnem telefonu.
 

Sejem GTZ v Radencih

POS Elektronček je od 11.10.2016 do 12.10.2015  sodeloval  na 63. Gostinsko turističnem zboru Slovenije v Radencih.
Na razstavnem prostoru smo predstavili produkte PRESTIGE s sistemi naročanja in nove produkte kot so: GIS Borza – prikaz dinamičnega cenika pijač na zaslonu, izdelava inventure preko android aplikacije in sisteme zvestobe.
 

GIS Borza - prikaz dinamičnega cenika pijač na zaslonu v gostinskem obratu

Sistem omogoča zvišanje in zmanjšanje cen pijač na osnovi povpraševanja gostov. Bolj priljubljena pijača ima višjo ceno, manj priljubljena pa nižjo ceno. Spremembe  - vzpone in padce  cen  za pijačo so prikazane v realnem času na zaslonu.  Lastnik lokala ima popolni nadzor nad parametri cen pijač. Z GIS Borzo povečamo dobiček, ker privabimo goste v gostinski lokal.

GIS Order - sistem daljinskega naročanja

GIS Order je sistem daljinskega naročanja, ki uporablja operacijski sistem Android, s katerim dosežemo dvig kakovosti in učinkovitost strežbe ter večjo kontrolo. Natakarji porabijo manj časa za nepotrebne poti od mize do pulta. Učinkovitost dela zaposlenih bo v lokalu narastla, zmanjšali se bodo stroški osebja, gostje pa bodo hitreje postreženi in tako bolj zadovoljni.

PREBERI VEČ

Sejem GAST Expo 2016

POS Elektronček je od 27. 01. do 30. 01. 2016 sodeloval na 10. mednarodnem sejmu  GAST Expo Ljubljana 2016.
V sodelovanju s podjetjem TELAMACH smo vam predstavili naše nove produkte, ki so prilagojeni tabličnim in pametnim mobilnim telefonom, ki delujejo na Androidu in nove module, ki še dodatno pripomorejo učinkovitejšemu poslovanju v gostinstvu - GIS Order, GIS Info in Mobilno blagajno.

Davčna blagajna

Zakon o davčnem potrjevanju računov se nanaša na račune, ki se izdajajo za plačila v gotovini. Omenjeni zakon je bil sprejet konec julija 2015. V avgustu pa je bil že sprejet tudi pravilnik o izvajanju tega zakona. Novosti so pričele veljati z 2. januarjem 2016.

POS Elektronček je  zagotovil sistem davčnih  blagajn na programski opremi PRESTIGE z določbami sprejetega zakona.

Sodelovanje podjetja Telemach in POS Elektronček

POS Elektronček v sodelovanju s podjetjem TELEMACH nudi rešitev  enostavne davčne blagajne na tabličnih računalnikih in pametnih mobilnikih z operacijskim sistemom Android ali Windows. Telemach svojim strankam nudi dostop do interneta preko fiksnega ali mobilnega omrežja z ali brez  opreme za povezovanje in poslovanje, POS Elektronček pa zagotavlja programsko rešitev za potrebe Mobilne blagajne.

Celotno ponudbo podjetja Telemach/Mobilna-Blagajna si oglejte na njihovem spletnem mestu

 

Vabilo na mednarodni kmetijski živilski sejem v Gornji Radgoni

Na 53. Mednarodnem kmetijskem živilskem sejmu v Gornji Radgoni, od 22.08. do 27.08.2015, smo na našem razstavnem prostoru predstavili produkte PRESTIGE za gostinstvo in trgovino z Mobilno blagajno Android za prodajo blaga in storitev na terenu.

GIS Info

GIS Info je mobilna aplikacija, ki deluje na pametnih telefonih in na tabličnih računalnikih z operacijskim sistemom  Android in iOS (naprave Apple), ki nudi  enostavno in hitro pregledovanje stanja zalog, prometa, prijav in odjav osebja ter odprtih miz.

PREBERI VEČ

Mobilna blagajna

V podjetju POS Elektronček smo razvili enostaven program za izdajo računov blaga in storitev poimenovan 'Mobilna blagajna', ki deluje na tabličnih računalnikih in na pametnih mobilnih telefonih z operacijskim sistemom Android ali Windows. Z Mobilno blagajno lahko izdate  račun kjerkoli in kadarkoli - deluje samostojn (podatki so v oblaku). Potrebujete le mobilni internet in prenosni tiskalnik. Vsi izdani in izpisani računi so v skladu z zakonodajo.

PREBERI VEČ

  • 1
  • 2

E-novice

Dejavnost:
Uporabljamo:
Polja označena z * so obvezna!

Zadnja novica

Sejem Gast Expo 2017

pomoč strankam

01 830 95 50
pon-pet: 7:00-15:30

dežurna služba

051 60 30 60
pon-pet: 15:30-22:00
vikendi in prazniki: 7:00-22:00
Prijavite se
Pomoč strankam

pomoč strankam

01 830 95 50
pon-pet: 7:00-15:30

dežurna služba

051 60 30 60
pon-pet: 15:30-22:00
vikendi in prazniki: 7:00-22:00
Prijavite se