Rešitve za trgovino

Program TS Prestige je program za podporo trgovinskemu poslovanju v maloprodaji, veleprodaji, komisijski prodaji in prodaji od vrat do vrat in podobnim trgovinskim storitvam.


Ponuja možnost prodaje v manjših prodajalnah, kot tudi večjih prodajnih centrih ločenih na večjih lokacijah. Zasnovan je popolnoma strukturirano in prilagodljivo. V programu lahko vodimo poljubno število podjetij. Vsako podjetje ima lahko poljubno število poslovalnic in vsaka od njih poljubno število blagajn, ki so vezane na poljubno število skladišč.


Na vsako izmed blagajn lahko priključimo poljubno število tiskalnikov, čitalcev črtne kode, bančnih terminalov POS EFT, tehtnic, LCD prikazovalnikov. Blagajna zna komunicirati s poljubnim številom terminalov hkrati. Ko npr. tiskamo račun, lahko že na sami blagajni izberemo tiskanje na laserski ali pa na termični tiskalnik. Ravno tako lahko črtne kode beremo z več tipov čitalcev hkrati (npr. namizni in ročni). Bančne POS terminale, ki podpirajo povezavo z računalnikom, povežemo z blagajno in ob izdaji računa z izbrano plačilno bančno kartico, blagajna sama prepozna tip plačilne kartice.

 

Na TS Prestige lahko priklopimo tudi blagajno kot prenosni terminal z zaslonom na dotik – prenosna blagajna. To možnost uporabimo pri trgovcih, ki imajo prodajo na terenu. Prenosna blagajna ima prilagojeno tipkovnico za delo na terenu, ki omogoča enostavno prodajo in tudi takojšnjo izdajo računa z izpisom na prenosni termični tiskalnik.

Posebnosti prenosne blagajne:

  • ekran na dotik
  • moderen videz

  • deluje samostojno, prenos podatkov, polnjenje  šifranta in prodaje se izvede preko brezžičnega omrežja na sedežu podjetja na ukaz

  • uporabnost  zunaj objektov, ne glede na neposredno sončno svetlobo

  • enostavna uporaba

  • prenosna blagajna je zasnovana na varčni uporabi energije – tiskalnik se samodejno vklopi samo pri tiskanju računa (ni stalno vklopljen)

E-novice

Dejavnost:
Uporabljamo:
Polja označena z * so obvezna!

Zadnja novica

Sejem GASTexpo2019

pomoč strankam

01 830 95 50
pon-pet: 7:00-15:30

dežurna služba

051 60 30 60
pon-pet: 15:30-22:00
vikendi in prazniki: 7:00-22:00
Prijavite se
Pomoč strankam

pomoč strankam

01 830 95 50
pon-pet: 7:00-15:30

dežurna služba

051 60 30 60
pon-pet: 15:30-22:00
vikendi in prazniki: 7:00-22:00
Prijavite se